Chain Academy

Chain Academy is een initiatief van Chain Group en heeft als doel “persoonlijke en collectieve ontwikkeling door middel van het delen van kennis en ervaring”.

Chain Group heeft als missie het realiseren van ambities en weet dat kennis en ervaring specialisten en opdrachtgevers in staat stelt doelen, groei oftewel ambities te bereiken. Daarom biedt Chain Academy professionals en opdrachtgevers de mogelijkheid kennis en ervaringen op te doen en te delen door middel van workshops, seminars en trainingen.

Autodesk Authorised Training Centre (ATC)

Chain Academy is een Autodesk Authorised Training Centre. We verzorgen Autodesk gerelateerde trainingen, zoals AutoCAD trainingen. Dit betekent dat onze Autodesk trainingen, faciliteiten, trainingsmateriaal en trainers voldoen aan de kwaliteitsnormen van Autodesk. Hierdoor bent u als werkgever of deelnemer verzekerd van een goede en succesvolle training.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op middels info@chaingroup.nl of bel naar
015 26 26 881. U kunt ons ook volgen op twitter @chainacademy.

Chain Academy is een initiatief van Chain Group ter bevordering van het delen van kennis en ervaringen. Voor meer informatie over Chain kijk op www.chaingroup.nl